Овен  Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
Овен  Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Страхотни проблеми преобръщат деня на пет от зодиите! Най-зле е за

Овен 
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината, написа lamqta.com. 

Телец

Във въздуха витаят засегнатост и ревнивост, само че Вие нямате виновност за това, тъй че може да забравите своята общоизвестна привичка да поемате виновността за всичко от рождението Ви досега. Небесата през днешния ден са устроили нещата по този начин, че всяка среща ще бъде значима и ще има последици надалеч в бъдещето, даже и да Ви се стори напълно елементарна. Ако у някой от Вашите другари зародят проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да извършите нещо, с цел да пооправите настроението му.
 

Близнаци

През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието...
 

Рак

Съвършено непредвиденото развиване на събитията може да премине като ударна вълна през желия сегашен ден, само че ще би трябвало да признаете, че макар хаоса, всичко това е необикновено вълнуващо. Само че в този момент през днешния ден следва да се оправите с следствията. Не забравяйте, че не би трябвало да намерите решение в едно деяние, до колкото днешния ден е поставил началото на доста дълъг развой. Ще откриете, че всички Ваши бъдещи крачки ще се вписват в пъзела с невероятна лекост.
 

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.
 

Дева

Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....
 

Везни

Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.
 

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.
 

Стрелец

На Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да му бъде елементарно да разбере, какво точно Ви движи в постигането на тази или онази цел, че дори в един миг той ще се опита да се откаже от тази в действителност безумна концепция. Не се ли страхувате да загубите доверивто му по подобен метод? 
 

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!
 

Водолей

Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията. 
 

Риби

Искате да получите нещо от някого, само че не знаете по какъв начин да го извършите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се резервира огромно количество сила, в случай че се работи напряко. И в случай че тези хора не са в положение да Ви дадат мечтаното, то по-добре да разберете това още през цялото време. Тогава може да насочите напъните си там, където имате повече шансове.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР